Velkommen tilbake til barnehagen.

Informasjon om datoer i August.

Velkommen tilbake etter sommerferie. Håper alle har hatt ei koseleig tid med hverandre og har nyta Sommaren. Veldig koseligå helse på små og store, gamle som nye. Minner om noen datoer nå i august.  14,august er det planleggingsdag i barnehagen, vi holder da stengt heile dagen. Nytt barnehageår 2017/2018 starter den 15.aug, men både på stor avdeling og liten avdeling er det allerede mange som er på plass. Det vil også bli holdt foreldremøte torsdag den 31.august. Om dere ønsker å ta opp noe før den tid (generelt eller ang ditt barn) har dere daglig kontakt med personalet på abdelingen og Daglig leder, Jofrid Sofie Haglund har kontortid fra 08.00 til 15.30(mand-torsd) og nestleder Silje G.P. Myrvold har kontortid 08.00 til 15.30 (torsd-fred). Velkommen skal dere være.